mailmap change not effective - delayed propagation?

Discussion in 'Using ZoneEdit' started by Carl Armstrong, Sep 13, 2017.

  1. Carl Armstrong

    Carl Armstrong New Member

    I changed my mailmaps on edenscape.co.nz but its still using the previous settings. Is there a delay in propagating these changes?
     
  2. sandy neal

    sandy neal Administrator Staff Member

    the zone file looks fine... how long have you waited after creating the mail maps to test? what mail maps can I use for testing if its still not functioning?

    thanks
    sandy
     
  3. Carl Armstrong

    Carl Armstrong New Member

    I agree the zone file seems fine, it's the ZE "LOCAL" email forwarder that seems to be stuck on the old mailmaps. Its been about 3 hours and emails addressed to carl@edenscape.co.nz are still being sent to the old address, not the new one. Also the catch-all emails are still going to the old address, tested with nunsuch@edenscape.co.nz. (Those two are the only mailmap entries that I changed). Does this make sense? The mailmap entries in the control panel are fine, they just don't work! What am I missing here?
     
  4. Carl Armstrong

    Carl Armstrong New Member

    here is an example.
     

    Attached Files:

  5. sandy neal

    sandy neal Administrator Staff Member

    hi again

    this should be good to go now.
    Please let me know if all is well.

    thanks
    sandy
     
  6. Carl Armstrong

    Carl Armstrong New Member

    All good now. Thanks very much! Was it something I did?
     
  7. sandy neal

    sandy neal Administrator Staff Member

    no... sale mail maps that needed a push to get loaded properly

    thanks
    sandy
     
  8. Carl Armstrong

    Carl Armstrong New Member

    Thanks again for the VERY prompt response.
     
  9. sandy neal

    sandy neal Administrator Staff Member

    happy to help.

    thanks
    sandy
     

Share This Page